Interior architecture and design

Τοποθεσία: Αθήνα
Έτος: 2020
Επιφάνεια: 15m²
Εργαλεία: 3ds Max

Αυτό το έργο αφορά την ανακαίνιση ενός μικρού στούντιο γραφείου. Βασικές αρχές  λειτουργικότητας ήταν ένα γραφείο, το οποίο φιλοξενείται στο βάθος του χώρου. Στον ίδιο χώρο συνυπάρχει το καθιστικό, το οποίο αρκετές φορές καθίσταται αίθουσα αναμονής, τοποθετείται στη δεξιά γωνία της εισόδου. Δύο, επιπροσθέτως, ειδικές κατασκευές από μεταλλικό πλαίσιο και πολυκαρβονικό φύλλο, διαμόρφωσαν τα πάνελ, τα οποία τοποθετήθηκαν σε ράγα οροφής που ήλθε να χωρίσει την αίθουσα κατά το ήμισυ αυτής, προκειμένου να παρέχεται κάποιο είδος ιδιωτικότητας, όταν καθίσταται ανάγκη. Επιπλέον, μερικά ντουλάπια αποθηκεύσεως έχουν σχεδιαστεί για την τοποθέτηση συγγραμμάτων επαγγελματικού περιεχομένου και άλλων αντικειμένων. Για χάρη της αισθητικής και της εναρμονίσεως της χρωματικής μας παλέτας, χρησιμοποιήσαμε ένα ανοιχτό καφέ, ημι-γυαλιστερό παρκέ για το δάπεδο, το οποίο με τη σειρά του έρχεται σε αντίστιξη με ένα μοντέρνο, πράσινο μάρμαρο που χρησιμοποιείται για τους πάγκους των επίπλων. Για το καθιστικό χρησιμοποιήθηκε ένα ξύλινο δρύϊνο βάθρο κατασκευασμένο κατά παραγγελία. Τελικώς, τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν λευκά, όσον αφορά στα σιδερένια έπιπλα κι οι τοίχοι ήταν επίσης βαμμένοι στην ίδια απόχρωση.