Interior architecture and design

Τοποθεσία: Καλαμάτα
Έτος: 2020
Επιφάνεια: 330 m²
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Χόχωλης

Το συγκεκριμένο έργο αφορά τη διαμόρφωση γραφείων και τη στέγαση ηλεκτρονικού καταστήματος στην Καλαμάτα. Ο σχεδιασμός και οι νέες λειτουργικές ανάγκες προσαρμόστηκαν σε μια μοντέρνα αισθητική και τσιμεντένια απόδοση υλικών, σε συνδυασμό με ξύλινες επιφάνειες από κόντρα πλακέ θαλάσσης. Καθώς μαύρα ματ ηλεκτοστατικά βαμμένα σίδερα πλαισιώνουν και στηρίζουν τις επιμέρους ιδιοκατασκευές. Η σάλα αποτελείται από 300 τ.μ επιφάνεια όπου και φιλοξενείται και το βασικό εμπόρευμα σε ράφια τύπου dexion. Νέες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις διαμορφώθηκαν με 4 κεντρικές σειρές από γαλβανιζέ ηλεκτολογικές σχάρες ώστε να αναρτηθούν τα γραμμικά φωτιστικά led. Πρός το τέλος του ισογείου χώρου φιλοξενείται η κουζίνα και το καθιστικό, τα οποία διαχωρίζονται απο τον χώρο του εμπορεύματος μέσω ενός διαχωριστικού, ιδιοκατασκευασμένο απο σίδερο και διάτρητο πλέγμα.