ΧΟΧΩΛΗΣ (preview NET)

Ο Αλέξανδρος Χόχωλης είναι ένας αρχιτέκτονας και διακοσμητής εσωτερικών χώρων, με γραφείο στην Καλαμάτα, Ελλάδα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τ.Ε.Ι Αθήνας με δίπλωμα εσωτερικής αρχιτεκτονικής-διακόσμησης και σχεδιασμού αντικειμένων.
Έχοντας στο ιστορικό του δύο χρόνια εμπειρίας σε γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο και έχοντας συνεργαστεί με αρκετούς αρχιτέκτονες και διακοσμητές απέκτησε τις πρώτες εργασιακές εμπειρίες του. Έως τώρα έχει ολοκληρώσει αρκετά έργα και έχει αναπτύξει μια μοναδική αρχιτεκτονική ροή εργασίας.
Εξειδικεύεται στην απεικόνιση 3D render (φωτορεαλισμού) εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το συγκεκριμένο στάδιο πραγματώνεται πριν την κατασκευή και παρέχει τη δυνατότητα προδιαγραφής της κατασκευής και της προκοστολόγησης του έργου. Πάντα λαμβάνοντας υπόψιν τη μοναδικότητα του κάθε έργου και προσπαθώντας να δημιουργήσουμε καινούργια και διαφορετικά πράγματα κάθε φορά. Προσεγγίζουμε κάθε έργο σαν να είναι ένα καινούργιο πρόβλημα προς επίλυση και σαν ευκαιρία να μάθουμε και να επικοινωνήσουμε με τον πελάτη τις ανάγκες του, έτσι ώστε να κατορθώσουμε να μετατρέψουμε αυτές τις ιδέες και τα concepts σε ένα design με φόρμα και λειτουργίες.